HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 09:50

FATSA FİLİSTİN İÇİN YÜRÜDÜ!

Fatsa'da Binlerce Kişi Filistin İçin Bir Araya Geldi: İsrail'in Zulmü Protesto Edildi
FATSA FİLİSTİN İÇİN YÜRÜDÜ!

Fatsa ilçesinde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Filistin'in özgürlüğü için bir araya gelerek destek yürüyüşü ve miting düzenledi. Binlerce kişi, Kapalı Pazar Yeri'nde buluşarak önce Cumhuriyet Meydanı'na kadar "Katil İsrail" sloganları eşliğinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte protokol konuşmaları yapıldı.

Fatsa Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Şuayip Çalışkan, açılış konuşmasında, "7 Ekim tarihinden bugüne İsrail'in katlettiği Filistinli Müslüman kardeşimizin sayısı resmi rakamlara göre 22.000'e dayandı." diyerek, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına dikkat çekti. Çalışkan, İsrail'in Gazze'ye yönelik attığı bombaların sayısını vurgulayarak, özellikle çocuklar ve kadınların yaşam alanlarının hedef alındığını ifade etti. Ayrıca, İsrail'in basın mensuplarına yönelik saldırılarına da değinen Çalışkan, medya aracılığıyla duyurulan görüntülerin insanlık adına utanç verici olduğunu belirtti.

Katılımcılar, Filistin'e destek mitinginde duygu dolu anlar yaşayarak, İsrail'in Filistin'e yönelik zulmüne karşı birlikte ses çıkardılar.




Anahtar Kelimeler : FATSA, FİLİSTİN, İÇİN, YÜRÜDÜ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler