HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 17:10

TİKTOK'DA MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER YAYINLAYAN KADIN TUTUKLANDI

TikTok platformunda müstehcen yayını sonrası kullanıcılardan para toplayan Laz Kızı adıyla bilinen G.D. gözaltına alındı.
TİKTOK'DA MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER YAYINLAYAN KADIN TUTUKLANDI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 35 yaşındaki G.D. isimli kadının TikTok isimli sosyal medya platformu üzerinden açtığı canlı yayınla müstehcen içerikli videolar paylaşması ve  1 saatte 150 bin lira topladığı iddiası üzerine harekete geçti. Şüphelinin adresini belirleyen ekipler, G.D'yi "müstehcenlik" suçundan gözaltına aldı. G.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, “Bir TikTok kullanıcısının uygunsuz görüntülerle hediye ve bağış toplaması haberlerine ilişkin basın açıklamamız: Haberlere konu olan sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımlarda; çocukların psikososyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek, çocukların ihmal ve istismarı ile kadınlara yönelik hakaret içerikli, küçük düşürücü, kişi onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte görsellere yer veren görüntülerin yer aldığı anlaşılmıştır.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce bahsi geçen içeriğin kaldırılması, erişimin engellenmesi talebinde ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur” açıklamasında bulundu.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler