HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ağustos 2021 Çarşamba

NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR !

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri uyuşturucuya karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
NARKOTİK EKİPLERİ  GÖZ AÇTIRMIYOR !

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri uyuşturucuya karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Ordu Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “16/08/2021 tarihinde İkizce Polis Merkez Amirliği görevlilerince yapılan çalışma sonucunda (10) kök Hint Keneviri ele geçirilmiş olup; (1) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16/08/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) adet Sentetik Ecza maddesi ile (1) gr Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/08/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan  (1) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

19/08/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında  (2) şahsın ikametlerinde yapılan arama sonucunda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı işlem yapılmış olup:  şahıslardan (2)’si sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

22/08/2021 tarihinde tehdit ve hakaret olayı ile ilgili olarak Altınordu Polis Merkezi Amirliğince hakkında adli işlem yapılan (1) şahsın üzerinden (5) gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup, C.Savcısının talimatları doğrultusunda şahıs hakkında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

22/08/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1)  şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) gr Eroin maddesi ile (3) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” bilgisi verildi.




Anahtar Kelimeler : NARKOTİK, EKİPLERİ, GÖZ, AÇTIRMIYOR, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler