HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ekim 2023 Salı Saat: 22:46

ORDU’DA BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplamda 137 gram metamfetamin, 132 gram sentetik kannabinoid, 73 gram esrar ve 270 adet sentetik ecza ele geçirildi.
ORDU’DA BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

2-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplamda 137 gram metamfetamin, 132 gram sentetik kannabinoid, 73 gram esrar ve 270 adet sentetik ecza ele geçirildi.

4 Ekim 2023 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta (1) şüpheli şahısın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 56 gram tütünle karışık esrar, 100 gram metamfetamin, 264 adet sentetik ecza maddesi ve 126 gram sentetik kannabinoid maddesi bulunarak, uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şahıs tutuklandı.

4 Ekim 2023 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle adli işlem başlatıldı.

5 Ekim 2023 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir çalışma kapsamında, üç ayrı adreste aynı anda yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu veya uyarıcı maddeye rastlanmadı. Şüpheli üç şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından ayrı ayrı adli işleme tabi tutuldu.

5 Ekim 2023 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 9 gram metamfetamin maddesi ile 1 gram sentetik kannabinoid maddesi bulundu ve şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

5 Ekim 2023 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir şahsın uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle adli işlem yapıldı.

 




Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, BÜYÜK, UYUŞTURUCU, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler