HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 14:21

ORDU'NUN DA İÇİNDE BULUNDUĞU 7 İLDE BÜYÜK OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu’yla birlikte 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen suç örgütü operasyonunda 41 kişinin yakalandığını açıkladı.
ORDU'NUN DA İÇİNDE BULUNDUĞU 7 İLDE BÜYÜK OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu’yla birlikte 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen suç örgütü operasyonunda 41 kişinin yakalandığını açıkladı.

Bu can alıcı operasyon, Ordu’yu da içeriyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler çetesi olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, operasyonda Çete Lideri Mehmet Şahin dahil olmak üzere 41 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceklerinin altını çizen Bakan Yerlikaya, “İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce kamuoyunda Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Şüphelileri yakalamak için İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi " ifadelerini kullandı.

Çete Lideri Mehmet Şahin’in de operasyon sonucu yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, “41 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonda: 16 ruhsatsız adet tabanca ve 660 adet fişek, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi. Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz Milletimizin duaları sizlerle. Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ORDUNUN, DA, İÇİNDE, BULUNDUĞU, 7, İLDE, BÜYÜK, OPERASYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler