- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
Fındık Fiyatı
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ...

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüphelilere, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
11 Ağustos’ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 21 gram Eroin maddesi ile 3 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
12 Ağustos’ta şüphe üzerine durdurulan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
13 Ağustos’ta Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
13 Ağustos’ta İkizce Polis Merkez Amirliği görevlilerince istihbari bir çalışma sonucunda 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi, 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
HABER MERKEZİ