HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 17:00

ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanımıyla ilişkilendirilen şüphelileri hedef alarak çalışmalarını sürdürdü.
ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (NSM) ekipleri, son bir hafta içinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanımıyla ilişkilendirilen şüphelileri hedef alarak çalışmalarını sürdürdü. Bu operasyonlar sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve olaylarla bağlantılı olarak 9 kişi gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı.

NSM ekipleri, 11 Eylül 2023 tarihinde, şüphe üzerine durdurdukları bir aracın içinde, üstlerinde ve araçta geniş kapsamlı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan arama sonucunda 2 kilo 475 gram skunk, 110 gram metamfetamin ve 11 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla ilgili olarak ayrı ayrı adli işlemlere tabi tutuldu ve bu şahıslardan ikisi adli mercilerce tutuklandı.

NSM ekipleri, 11 Eylül 2023 tarihinde bir ikamette yaptıkları aramada ise 1 gram metamfetamin ve 6 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi. Bu olayla ilgili iki şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanımından dolayı adli işlem uygulandı.

12 Eylül 2023 tarihinde, emniyet ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Bu arama sonucunda 21 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi ve şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle adli işlem uygulandı.

Ayrıca, NSM ekipleri 12 Eylül 2023 tarihinde yaptıkları çalışmalar sırasında bir ikametin bahçesinde hint keneviri yetiştirildiğini tespit etti. Bahse konu ikamet ve ek binalarda yapılan aramada 2 kök kenevir bitkisi ve 292 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu olayla ilgili şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

NSM ekipleri, 13 Eylül 2023 tarihinde de bir şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanımından dolayı adli işlem yaptı. Aynı tarihli bir başka operasyonda ise 2 gram metamfetamin ele geçirildi ve şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle adli işlem uygulandı.

Son olarak, NSM ekipleri 17 Eylül 2023 tarihinde bir aracı durdurarak üstlerinde, eşyalarında ve araçta arama yaptı. Bu operasyonda toplam 5 gram metamfetamin, 2 gram esrar ve 1 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslara uyuşturucu madde kullanımından dolayı adli işlem uygulandı.

 




Anahtar Kelimeler : ORDU'DA, UYUŞTURUCU, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler