HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ağustos 2023 Salı Saat: 19:52

DEAŞ MENSUBU TERÖRİST SAMSUN'DA YAKALANDI

Terör örgütü mensubu olan DEAŞ içinde ’doktor’ olarak görev yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi Samsun’da ele geçirildi.
DEAŞ MENSUBU TERÖRİST SAMSUN'DA YAKALANDI

Terör örgütü mensubu olan DEAŞ içinde ’doktor’ olarak görev yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi Samsun’da ele geçirildi.

Terörist, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ülkesinde bulunduğu dönemde terör örgütü DEAŞ içinde ’askeri doktor’ olarak görev yaptığı düşünülen Irak uyruklu T.M.K.K.’nin yakalanmasına yönelik operasyon olumlu sonuçlandı. TEM polisi tarafından yapılan araştırmalarda, hakkında verilen şüpheli ifadesi ile fotoğraftan teşhiste birlikte söz konusu şahsın gerçek ismini gizleyerek farklı ad ile kaydını yaptırdığı anlaşıldı.

Teröristin, Samsun’da da Irak ve Suriye uyruklu hastalara muayeneye gittiği bilgilerine ulaşıldı.TEM polisi tarafından gerçek adı S.S.H.H.(35) olan DEAŞ’ın doktorunun yakalanması için İlkadım ilçesindeki bir adrese operasyon gerçekleştirldi. Gözaltına alınan 3 çocuk babası olan S.S.H.H., TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevki yapıldı.

Kendisinin doktor değil, eczacı olduğunu ileri süren DEAŞ şüphelisi, hakkındaki suçlamaları reddetti. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.S.H.H., çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi.




Anahtar Kelimeler : DEAŞ, MENSUBU, TERÖRİST, SAMSUNDA, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler