HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 13:27

ORDU'DA 113.800 KG KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde; 2023 yılı ilk altı aylık dönemde (Ocak-Haziran) uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik icra edilen operasyon sayıları artırılmıştır.
ORDU'DA 113.800 KG KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;"Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde; 2023 yılı ilk altı aylık dönemde (Ocak-Haziran) uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik icra edilen operasyon sayıları artırılmış ve yapılan çalışmalar sonucunda meydana gelen (227) Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı olayında; (11.658) kg esrar, (68) kök kenevir bitkisi, (3.458) adet sentetik hap ile birlikte çok sayıda uyuşturucu madde ve kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
Söz konusu dönem içerisinde meydana gelen (67) Kaçakçılık ve Mali Suç olayında; (185.220) içi tütün doldurulmuş makaron, (104.000) boş makaron, ( ) kg kaçak tütün, (46) litre kaçak içki, (293) adet sikke ve (5) adet tarihi obje ele geçirilmiştir. Bu olaylarda (91) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.
Yine aynı dönem içerisinde meydana gelen (13) Göçmen Kaçakçılığı olayında; (192) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmış, ülkemize yasa dışı yollarla giriş yapmaya çalışan (19) yabancı uyruklu şahıs yakalanmış, (157) düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi koordinesinde Geri Gönderme Merkezine sevk edilmiş ve (16) düzensiz göçmen ise terke davet edilerek serbest bırakılmıştır.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler