HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 10:23

TRABZONSPOR’UN YILDIZI TAKIMDAN AYRILDI

Süper Toto Süper Lig’in Karadeniz ekibi Trabzonspor’da takımın yıldız oyuncusu ile karşılıklı sözleşmenin sona erdiğini açıkladı.
TRABZONSPOR’UN YILDIZI TAKIMDAN AYRILDI

2023-2024 sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen bordo mavililer faal olarak en fazla transfer yapan takım konumunda. Bordo mavililer takıma kattığı yeni oyuncular ile gelecek sezon için şampiyonluğun en büyük adaylarından. Takımın yıldız oyuncusu Marc Bartra ile yollarını ayırdığını açıkladı. Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;” Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall ile Kulübümüz arasındaki 15.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır” ifadelerini kullandı. İspanyol defans oyuncusu sosyal medya hesabından Trabzonspor ve taraftara veda metni yayımladı. Bartra ;”Teşekkürler Trabzonspor! Şimdi veda vakti. Trabzon'a geldiğim ilk günden son güne kadar bana gösterdiğiniz sevgi için hem takım arkadaşlarıma hem de özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim için çok özel ve farklı bir macera oldu; farklı bir kültür, aynı zamanda çok güzel köşeleri olan, kuzeyinden güneyine, çok tutkulu, mütevazi, sevecen ve bu kulübe aşık insanların olduğu, büyük bir ülke.

Sahada güzel anlar yaşadığım, her maçta onur ve cesaretle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım ve aynı zamanda da herkes için zor bir sezon oldu. Türkiye'nin bu tarihi ve büyük kulübünde forma giyen ilk İspanyol oyuncu olmak bir ayrıcalıktı. Şampiyonluklar kazanmayı hayal ettim ama gerçekleşmedi, ancak yaşadığım, öğrendiğim her şey ve hepsinden önemlisi yıl boyunca hem Trabzon sokaklarında hem de birlikte stadımızdaki koşulsuz desteğiniz hep benimle olacak.

Uzaktan, her zaman en iyisini dileyeceğim! İlk günden beri bana gösterdiğiniz ilgi için tüm takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarımıza, medyaya, başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Abdullah Avcı ve ekibine bana Bordo-Mavi formayla oynama fırsatını verdikleri ve Nenad Bjelica ve ekibine gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Sizi hep hatırlayacağım!

Arkadaşınız Marc.”açıklamasında bulundu.

Marc Bartra Trabzonspor kariyerinde; 40 maçta 4 gol 1 asistlik katkı sağladı.




Anahtar Kelimeler : TRABZONSPOR’UN, YILDIZI, TAKIMDAN, AYRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler