HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:06

SİPARİŞ YAĞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojik alandaki atılımlarından biri olan ve 2020 yılında üretimine başlanan SUVER2020 isimli su sayaçları, su sayacı pazarına güçlü bir giriş yaptı.
SİPARİŞ YAĞIYOR

HABER:SELDANUR KILIÇ
ÜRETMEYE DEVAM
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojik alandaki atılımlarından biri olan ve 2020 yılında üretimine başlanan SUVER2020 isimli su sayaçları, su sayacı pazarına güçlü bir giriş yaptı. Bugüne kadar birçok il ve ilçeye satışı yapılan ve memnuniyet oranı yüksek olan sayaçlar için Tokat Belediyesi’de harekete geçerek 5 bin adetlik yeni sipariş verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmak ve Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek amacıyla temellerini attığı Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ordu Yazılım A.Ş. (ORYAZ), Ordu başta olmak üzere diğer şehirlerin de dijital dönüşümünü sağlayacak projeler üretmeye devam ediyor. Bu doğrultuda klasik belediyecilik dışında teknolojiyi her alanda kullanarak vatandaşlara verilen hizmet kalitesini arttıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, yazılım ve tasarımını ORYAZ şirketinin yaptığı akıllı su sayacını pazarlamaya başladı.
TOKAT'TAN BEŞ BİN ADETLİK SİPARİŞ
Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından 2020 yılında üretimi başlayan Elektronik Kartlı Ön Ödemeli Su Sayacı SUVER2020 markasının Ordu genelinde her geçen gün kullanımı yaygınlaşırken bu sayaçlar birçok ilin de ilgisini çekti. Bu kapsamda ilk olarak İnebolu Belediyesine gerçekleştirilen satışın ardında Pazar Belediyesi, Karayaka Belediyesi, Şenyurt Belediyesi, Gürçeşme Belediyesi ve Gökçeli Belediyeleri de SUVER2020 sayaçlarına rağbet gösterdi. Siparişlerini başarılı bir şekilde teslim eden ORYAZ, son olarak da Tokat Belediyesinden 5 bin adetlik sayaç siparişi aldı. OSKİ Bolaman tesislerinde günlük 200 adet SUVER2020 isimli sayaç üretimi gerçekleştiren ORYAZ, siparişlerini yetiştirmek amacıyla hummalı bir çalışma yürütüyor
Öte yandan müşteri memnuniyetinden ve kaliteden ödün vermemeye çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştiraki ORYAZ A.Ş. başarılı çalışmalarıyla TS EN ISO 9001 Toplam Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Gelişim sürecini hem kendi içerisinde hem de yeni pazarlarda devam ettiren ORYAZ, yeni siparişler içinde görüşmelerini sürdürüyor.




Anahtar Kelimeler : SİPARİŞ, YAĞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler