- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
KOM ŞUBEDEN DARBE
Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatsa’da 5 işyeri ve bu işyerlerine ait 3 depoya yaptıkları operasyonda, 630 kg bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Fatsa ilçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 5 işyeri ve bu işyerlerine ait 3 depo da eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; “42.400 adet doldurulmuş makaron, 247.200 adet bandrolsüz makaron, 630 kg bandrolsüz kıyılmış tütün, 325 adet sahte hologram ve1000 adet yurt dışı kaçağı sarma kağıdı ele geçirildi.
Konu ile ilgili olarak 5 şüpheli yakalanırken, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.
Yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan Risk Analizi çalışmasında, U1 Polis Uygulama ve Kontrol Noktasında durdurulan otobüste yapılan aramada, 1 adet el yapımı tabanca ele geçirildi.
Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı.
HABER MERKEZİ





