HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Mart 2023 Çarşamba Saat: 07:22

NARKOTİK EKİPLERİN OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerin uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilgili şahıslarla ilgili çalışmaları aralıksız sürüyor.
NARKOTİK EKİPLERİN OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerin uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilgili şahıslarla ilgili çalışmaları aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak, “İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 13.03.2023 ile 19.03.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde 14.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (20) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’i  sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

16.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (36) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16.03.2023 tarihinde (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (4) adet Sentetik Ecza maddesi ile (1) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : NARKOTİK, EKİPLERİN, OPERASYONLARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler