HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2023 Çarşamba Saat: 07:45

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri aralıksız operasyonlarla uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara geçit vermiyor.
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri aralıksız operasyonlarla uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara geçit vermiyor.

Yapılan bilgilendirmede şöyle denildi;  “Emniyet Müdürlüğü tarafından 27.02.2023 ile 05.03.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde 28.02.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

28.02.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında ve araçta yapılan aramada (6) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

28.02.2023 tarihinde bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

02.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (22) kilo 14 gram Esrar maddesi ile  (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, dosya kapsamında (3) şüpheli daha gözaltına alınmış olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan toplam 5 şüpheli şahıs sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.

04.03.2023 tarihinde bir şüpheli şahsa ait paket incelendiğinde (191) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili gözaltına alınan (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmış olup; şahıslar sevk edildikleri adli birimlerce serbest bırakılmışlardır.’ denildi.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇİT, YOK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler