HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Ocak 2023 Salı Saat: 08:06

ÜMİT ÖZKAN GÜVEN TAZELEDİ

Mevcut Başkan Ümit Özkan tek liste girdiği seçimde olağan genel kurula katılan 132 üyenin oyunu alarak dördüncü kez güven tazeledi.
ÜMİT ÖZKAN GÜVEN TAZELEDİ

Ünye esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021-2022 yılları birleştirilmiş olağan genel kurulu  Ünye Halil Efendi Sosyal Tesisleri Toplantı salonunda yapıldı.

Olağan genel kurul toplantısını yönetecek divan başkanlığına ve başkan yardımcılığı ile divan üyeliğine Yönetim Kurulu adına mevcut başkan Ümit Özkan Mehmet Ali Demirel’i divan başkanı, Ahmet Cörüt’ü başkan vekili, Server Beşli’yi kâtip üye olarak teklif etti. Başkan Özkan’ın teklifi dışında başka teklif eden olmadığı için genel kurula katılan 132 delegenin oy birliği ile Divan başkanlığına seçilen başkan ve üyeler yerini aldı. 

OY BİRLİĞİ İLE ONAYLANDI

Ordu Ticaret İl Müdürü Şenel Çakır ile İl müdürlüğünde görevli Sururi Şafak ve Yasemin Gümüş’ün hükümet komiseri olarak  görev aldığı olağan genel kurul toplantısında divan başkanı Demirel,Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından topluca İstiklal marşının okunmasından sonra Sınırlı, Sorumlu Ünye esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Muhasebe Müdürü Soner Çam’ın delegelerin huzurunda okuduğu Faaliyet ve denetim raporları oy birliği ile ibra edildikten sonra geçilen seçimde Ünye Tekkiraz Sınırlı, Sorumlu Ünye esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı ve aynı zamanda divan başkanı olan Mehmet Ali Demirel divan başkanlığına sunulan liste dışında bir başka liste var mı diye sorguladıktan sonra, başka liste olmadığını belgeleyen Divan Başkanı Demirel,Başkanlığımıza sunulan  tek liste de Yönetim Kurlu Asil üyeliğine Ümit Özkan, Hüseyin Çakır,Mustafa Bıyıkoğlu,Murat Korkmaz ve Davut Ocak, Yönetim kurulu yedek üyeliğine Abdullah Beşlioğlu,Adnan Beşli,İsmail Uğur Keskin, Cemal Akar ve Yusuf Orak .Denetim kurulu asil üyeliğine Ömer Faruk Kalafat ve Mevlüt Yörük,Denetim kurulu yedek üyeliğine, Hacer Balcı ve Hüseyin Altun.Bölge birliği Asil delegeliğine Ümit Özkan,Mustafa Bıyıkoğlu ve Murat Korkmaz, yedek delegeliğe ise Hüseyin Çakır,Davut Ocak ve Ömer Faruk Kalafat’tan oluşmaktadır dedi. 

Divan başkanı Mehmet Ali Demirel’in Genel kurula sunduğu Ünye esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurlu asil üyelikleriyle Yönetim Kurulu Yedek Üyelikleri, Denetim Kurlu Asil Üyelikleriyle yedek üyelikleri ve Bölge birliği asil delegeleriyle yedek delege listeleri genel kurula katılım sağlayan 132 üye tarafından oy birliği ile onaylandı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Özkan ‘Öncelikle güveninize layık olmamızın ödülünü gönül rızasıyla severek ve isteyerek verdiğiniz oylarınızla destekleyerek sadece mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz memleketimiz Ünye ye ülkeye ve hatta dünyaya gösterdiniz. Bu bir ekip işidir. Ben yalnız değilim. Siz saygıdeğer ortaklarımızın güven duyup seçerek görev ve yetki verdiğiniz yönetim kurlu üyelerimizle birlikte bir bütün olup ekip ruhuyla çalıştık. Bizim bu çalışmamızı kooperatifimizde görevli sadakatle çalışan gördüğünüz personelimizin ve özelliklede bizlerin bir diğer ifade ile iş ortağı gibi çalışan her çalışmamızı iyi takip edip işlerimizi hızlandıran Ünye halk bankası Müdürümüz ve ekibinin de payı oldukça büyüktür. Hepsine siz saygıdeğer delegelerimizin ve genel kurlumuzu takip eden basın mensuplarının  huzurunda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birde anti parantez belirtmek istiyorum .Bizden sonra bu güzel ve çalışkan kooperatifimiz de görev alacak olan  yeni yönetime de bize gösterdiğiniz güven ve desteği vermenizi istiyor ve bekliyorum “dedi.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ÜMİT, ÖZKAN, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler