- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
JANDARMA’DAN HIRSIZLARA OPERASYON

Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda 5 ayrı evde hırsızlık yapan şahısları ele geçirdi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Kasım ve Aralık 2022 ayları içerisinde Ulubey ilçesi Ohtamış ve Akoluk Mahallelerinde faili meçhul “Evden Hırsızlık” ve “Konut Dokunulmazlığının İhlali” olayları meydana gelmiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri, Asayiş Timleri ve Olay Yeri İnceleme Timi tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık olaylarının şüphelileri olan Y.S.(19/E), V.G.(22/E), O.D.(24/E), S.K.(19/E), K.C.T.(39/E), B.S.K.(19/E) ve U.Y.(21/E) isimli şahıslar hırsızlıkta kullandıkları tespit edilen araçlarla birlikte 27 Aralık 2022 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan sorgulamalarında (5) ayrı “Evden Hırsızlık” olayı ile (1) “Konut Dokunulmazlığının İhlali” olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir. Ayrıca hırsızlık olayında çalınan (1) adet TV’yi satın alan şahıs hakkında “Suç Eşyasını Satın Alma veya Kabul Etme” suçundan adli işlem başlatılmıştır. Devam eden soruşturma kapsamında şüpheli şahısların hırsızlığa konu 2 ton fındığı farklı tarihlerde Ordu il merkezinde fındık alım satımı yapan (x3) işletmeye sattıkları tespit edilmiştir.
Olaylar ile ilgili (7) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (2) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (3) şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem yapılarak Ordu C.Başsavcılığınca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
nBÜLTEN