- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
JANDARMA’DAN HIRSIZLARA OPERASYON
Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda 5 ayrı evde hırsızlık yapan şahısları ele geçirdi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Kasım ve Aralık 2022 ayları içerisinde Ulubey ilçesi Ohtamış ve Akoluk Mahallelerinde faili meçhul “Evden Hırsızlık” ve “Konut Dokunulmazlığının İhlali” olayları meydana gelmiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri, Asayiş Timleri ve Olay Yeri İnceleme Timi tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık olaylarının şüphelileri olan Y.S.(19/E), V.G.(22/E), O.D.(24/E), S.K.(19/E), K.C.T.(39/E), B.S.K.(19/E) ve U.Y.(21/E) isimli şahıslar hırsızlıkta kullandıkları tespit edilen araçlarla birlikte 27 Aralık 2022 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan sorgulamalarında (5) ayrı “Evden Hırsızlık” olayı ile (1) “Konut Dokunulmazlığının İhlali” olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir. Ayrıca hırsızlık olayında çalınan (1) adet TV’yi satın alan şahıs hakkında “Suç Eşyasını Satın Alma veya Kabul Etme” suçundan adli işlem başlatılmıştır. Devam eden soruşturma kapsamında şüpheli şahısların hırsızlığa konu 2 ton fındığı farklı tarihlerde Ordu il merkezinde fındık alım satımı yapan (x3) işletmeye sattıkları tespit edilmiştir.
Olaylar ile ilgili (7) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (2) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (3) şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem yapılarak Ordu C.Başsavcılığınca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
nBÜLTEN

