- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
‘BİZ’DE VARIZ
52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk, Hafta sonu deplasmanda oynadığımız HACETTEPE 1945 maçında galip geldiğimiz ve 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Bu ligde “BİZ” de varız dedik. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.
Sakat olan futbolcularımızın iyileşmesi ve kadroda yer bulması, takıma ayrı bir güven, ayrı bir heyecan getirdi. Fırat Yıldırım haricinde sakat futbolcumuz kalmadı.
Bu hafta sonu da 19 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’ de, kendi sahamızda KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ile karşılaşacağız.
Bu önemli maçta taraftarlarımızı ve Ordu şehrini yanımızda görmek istiyoruz. Desteklerini bekliyoruz. Bizleri yanlız bırakmayacaklarını umut ediyoruz. Kaybedilmiş hiç bir şey yoktur. Oynanacak 23 maçımız vardır. İnşallah lig bitiminde şampiyon takım 52 ORDUSPOR FK olacaktır. Birlik olduğumuz müddetçe başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Birlikte başaracağız, kupayı birlikte kaldıracağız’ dedi.

