HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Kasım 2022 Pazartesi Saat: 04:33

MİLLİ TAKIM’IN ADAY KADROSU BELLİ OLDU!

A Millî Takımı 16 Kasım'da İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
MİLLİ TAKIM’IN ADAY KADROSU BELLİ OLDU!

A Millî Takımı 16 Kasım'da İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

Ay-Yıldızlılar, özel maçların hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak. Saat 17.00'deki idmanın ilk 30 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

A Millî Takım kafilesi, İskoçya karşılaşması için 15 Kasım Salı günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Diyarbakır'a gidecek.

A Millî Takım Teknik Direktör Stefan Kuntz ve bir futbolcu, aynı gün saat 18.15'te Diyarbakır Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda gerçekleştirecek.

Diyarbakır Stadyumu'nun ev sahipliğinde, 16 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye - İskoçya müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım, İskoçya karşılaşmasının hemen ardından THY'ye ait uçakla Diyarbakır'dan Gaziantep'e geçecek.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncumuz, 18 Kasım Cuma günü saat 18.15'te Gaziantep Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. 

A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da aynı tesiste 19.00'da yapacak.

Gaziantep Stadyumu'nda 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Türkiye - Çekya maçı 20.00'de başlayacak ve TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Çekya maçının hemen ardından THY'ye ait uçakla Gaziantep'ten İstanbul'a dönecek.  

Teknik direktör Stefan Kuntz kadroda şu isimlere yer verdi:

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Roma), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Cenk Özkacar (Valencia), Samet Akaydın (Adana Demirspor), Tayyip Talha Sanuç (Beşiktaş)

Orta saha: İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Cengiz Ünder (Marsilya), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Emre Mor (Fenerbahçe), Arda Güler (Fenerbahçe), Berkay Özcan (Medipol Başakşehir), Emirhan İlkhan (Torino), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Deniz Türüç (Medipol Başakşehir), Doğukan Sinik (Hull City)

Forvet: Enes Ünal (Getafe), Umut Bozok (Trabzonspor), Cenk Tosun (Beşiktaş)

                        nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MİLLİ, TAKIM’IN, ADAY, KADROSU, BELLİ, OLDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler