HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ekim 2022 Cuma Saat: 08:43

MÜDÜR GENÇ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

1994 yılında Dünya Gençler Boks Şampiyonu olan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 'Spor ‘da Başarıya Giden Yol' adlı söyleşide Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.
MÜDÜR GENÇ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Mehmet Fuad Köprülü Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hasbihal programı kapsamında, 1994 yılında Dünya Gençler Boks Şampiyonu olan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 'Spor ‘da Başarıya Giden Yol' adlı söyleşide Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Söyleşiden önce “Hayatım Boks” adlı belgesel öğrencilerle birlikte izlendi. Genç; spor yapmanın yararları, sporda başarının sırları, sporcu ahlakı, sporun insan hayatına ve kariyerine verdiği olumlu etkiler ve diğer konularda geniş bir biçimde bilgi verip, boksa nasıl başladığını ve dünya şampiyonluğuna kadar uzanan başarı öyküsünü anlattı.

Genç; üstün yetenekli sporcuları geliştirmek ve korumak adına Milli Sporcu Bursu ile birlikte sporcular eğitim hayatlarını, sportif kariyerleriyle birlikte eksiksiz olarak tamamlama imkânına sahip olduklarını da belirtti. Aynı zamanda KPSS süreci, antrenörlük belgesi ve hakemlik belgesi alma hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Antrenörlük ve hakemlik belgesi almanın kendilerini geliştirmek adına faydalı olacağını belirtti.  Bunun yanı sıra eğitimleri devam ederken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörlerin yanında kendilerini geliştirmek adına çalışabileceklerini de ekledi.

Ardından birçok öğrencinin katıldığı söyleşi soru cevap bölümü ile devam etti.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, GENÇ, ÖĞRENCİLERLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler