HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ekim 2022 Salı Saat: 08:41

GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fatsa Gençlik Merkezi’nin açtığı çeşitli ücretsiz kurslar büyük ilgi görüyor.
GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fatsa Gençlik Merkezi’nin açtığı çeşitli ücretsiz kurslar büyük ilgi görüyor. Kursların çeşitliliği gençler için büyük avantaj sağlıyor. Gençler ilgi alanlarına göre kurslara kayıt oluyorlar.

12-29 yaşları arasındaki gençlerin katılabileceği ücretsiz kurslar bu yıl İngilizce, İşaret Dili, Akıl ve Zekâ Oyunları, Gitar, Keman, Tezhip, Resim, Ebru, Geleneksel Türk Okçuluğu, Tiyatro, Drama, Değerler Atölyesi, Robotik Kodlama, TYT – AYT Matematik, TYT – AYT Türkçe- Edebiyat dersleri olarak toplam 15 farklı branşta kapılarını hizmete açtı. Kurs başvuruları Fatsa Gençlik Merkezinden yapılıyor.

Fatsa Gençlik Merkezi, açtığı kurslarla gençlerin birçok alanda gelişimlerine katkı sağlıyor. Gençler yetenekli oldukları alanları keşfedip kendilerini daha da geliştiriyorlar. Birçok alanda gençlere yönelik hizmetler hayata geçirilerek gençlik merkezine olan ilgi daha da artıyor.       nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : GENÇLİK, MERKEZİ, KURSLARINA, YOĞUN, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler