HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ekim 2022 Salı Saat: 08:07

AMATÖR SPOR HAFTASI, DOLU DOLU GEÇTi

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7 Ekim Cuma Ceren Özdemir Meydanı’nda düzenlenen kapanış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
AMATÖR SPOR HAFTASI,  DOLU DOLU GEÇTi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ‘’Amatör Spor Haftası ‘’ etkinlikleri Ordu’da 03-09 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7 Ekim Cuma Ceren Özdemir Meydanı’nda düzenlenen kapanış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Amatör Spor Haftası kapsamında 3 Ekim Pazartesi kortej yürüyüşü ile başlayan açılış programında sporcuların gösterileri ve spor branşlarının tanıtımları yapılarak, Ceren Özdemir Meydanı’nda kurulan platformda hafta boyunca spor branşlarının ve spor tesislerinin tanıtımları devam etti.

Ordu Mehter Takımı’nın gösterisiyle devam etti. Ardından Ordu Gençlik Spor Kulübü cimnastik takımı ve wushu kung-fu takımı gösterilerini sergiledi. Ordu’yu yıl boyunca ulusal ve yerel faaliyetlerde temsil eden sporcular için ödül töreni gerçekleştirildi.

Avrupa Boks Şampiyonası’nda ikinci olan Sude Naz DOKGÖZ ve üçüncü olan Sude Naz EFİL, Gençler Türkiye Boks Şampiyonu Gamze SOĞUKSU, Türkiye Karate Şampiyonası’nda minikler kategorisinde Mustafa Kağan AYDIN ve Tuana ARSLAN, Türkiye Bilek Güreşi Milli Takım seçmelerinde şampiyon olan Furkan KAYGUSUZ, Wushu  Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Mert GÜNEŞ, Çınar Bulut BULU, Elanur ÇATAKLI, Defne Sare YILDIRIM ve Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Murat KUŞ’a, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ ve protokol tarafından plaketleri takdim edildi.

Sporun enleri 2022’de 1. Amatör Küme Şampiyonu Kabadüz Belediye Spor Kulübü, U18 

İl Şampiyonu Galata Spor Kulübü, U14 ve U16 İl Şampiyonu Orduspor 1967 Spor Kulübü, U11 ve U12 İl Şampiyonu Ünye Futbol Kulübü, Ordu Gençlerbirliği Hentbol Takımı, 52 Çamlık Spor Voleybol Takımı ve Özel Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALTUNEL’e plaketleri protokol tarafından takdim edildi.

Hafta boyunca halkın da büyük ilgisini çeken ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri Ceren Özdemir Meydanı’nda gerçekleşen kapanış töreniyle sona erdi. 

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : AMATÖR, SPOR, HAFTASI, DOLU, GEÇTi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler