HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ekim 2022 Salı Saat: 08:06

BASKETBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara Başkent Millet Bahçesinde gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde düzenlenen 3x3 sokak basketbolu final mücadelesi ile sona erdi.
BASKETBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara Başkent Millet Bahçesinde gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde düzenlenen 3x3 sokak basketbolu final mücadelesi ile sona erdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3x3 sokak basketbolu final mücadelelerine gençler yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 5-9 Ekim tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festival” etkinliği düzenlendi. Gerçekleştirilen festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi her yıl Ordu’da düzenlediği 3x3 sokak basketbolu heyecanını Ankara’ya taşıdı. 

3 gün süren ve yoğun katılımın olduğu turnuva festivalin son günü yapılan final maçları ile sona erdi.

3x3 SOKAK BASKETBOLUNA FİNAL MAÇLARI İLE SONA ERDİ

Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen Tam Bana Göre Festivali kapsamında 3x3 sokak basketbolu turnuvası düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği organizasyon ile festivale katılanlardan tam not aldı. 3 gün süren ve kıyasıya mücadelelerin olduğu 3x3 sokak basketbolu son gün düzenlenen final maçları ile sona erdi. 7 Takımın katıldığı turnuvada birinciliği Mamak Belediyesi elde ederken ikinci ise Uşak Belediyesi oldu.

KIYASIYA MÜCADELELER YAŞANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı 3x3 sokak basketbolu turnuvasında şampiyon olan gençlere ödüllerini Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu tarafından verildi. Madalya ve kupalarını alan gençler organizasyon için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

nBÜLTEN

 

 




Anahtar Kelimeler : BASKETBOL, ŞÖLENİ, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler