HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ağustos 2022 Cuma Saat: 09:01

ALTINORDU 2 TENİS KORTU KAZANACAK

Ordu Sporcu Eğitim Merkezine iki adet tenis kortu ve soyunma odaları inşaatı devaö ediyor.
ALTINORDU 2 TENİS KORTU KAZANACAK

Ordu Sporcu Eğitim Merkezine iki adet tenis kortu ve soyunma odaları inşaatı devaö ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'ya yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzalanmasının ardından Ordu Valiliği himayelerinden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışmalar yüklenici firma tarafından başladı.

Altınordu İlçesinde Durugöl Mahallesinde bulunan Ordu Sporcu Eğitim Merkezi içerisinde mevcut toplam 1660 metrekare alana 2 adet akrilik zemin kaplamalı uluslararası standartlara uygun Açık Tenis Kortları ve Soyunma Odaları inşaatı devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Ordumuzda Tenis Spor Severleri için İki tenis kortumuzda yakın bir zamanda hizmete girecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle ihalesini yaptığımız deniz kenarındaki tenis kortlarımız çok kısa bir zamanda tamamlanacak. Böylelikle İl Müdürlüğümüz bünyesindeki tenis kortu sayımız Altınordu İlçemizde dörde çıkmış olacak. Daha fazla tenis sporcusunu da ağırlamış olacağız. Tenis Kortlarımız şimdiden gençlerimiz için hayırlı olsun. Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize ve il başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile inşallah ilimizde daha fazla spor tesisini gençlerimize kazandırmak için bizlerde gayret göstereceğiz.”dedi.

Açık Tenis Kortları bir ay içerisinde tamamlanarak spor severlerin hizmetine açılması hedefleniyor. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, 2, TENİS, KORTU, KAZANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler