HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 09:11

52 ORDUSPOR'DAN BİLET FİYATI AÇIKLAMASI

52 Orduspor FK, yeni sezon için bilet fiyatlarını belirledi. Kulüp Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk tarafından yapılan açıklamaya göre yeni sezonda biletler 10 ila 20 TL arasında satılacak.
52 ORDUSPOR'DAN BİLET FİYATI AÇIKLAMASI

52 Orduspor FK, yeni sezon için bilet fiyatlarını belirledi. Kulüp Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk tarafından yapılan açıklamaya göre yeni sezonda biletler 10 ila 20 TL arasında satılacak.

Son hazırlık maçında 1461 Trabzon’u 1-0 yenen 52 Orduspor FK, Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, 2022-2023 Futbol sezonu öncesi birinci kampı kendi tesislerinde, ikinci kampı ise Bolu Abant’ da yaparak yaz kampı sürecini bitirdiklerini söyledi.

Yazılı yaptığı açıklamada Öztürk, “19 Ağustos 2022 Cuma günü akşam kendi tesislerimizde toplandık ve çalışmalarımıza ciddi bir şekilde devam ediyoruz. Yolumuz uzun, hedefimiz şampiyonluk. 22 ağustos 2022 Pazartesi günü TFF 2.lig takımlarından 1461 Trabzon FK ile kendi sahamız olan Yeni Ordu Stadında ciddi bir karşılaşma yaptık ve yapılan kampların olumlu geçtiğini, lige iyi başlangıç yapacağımızın sinyalini aldık. Teknik heyet ve futbolcularımız azimle disiplin içerisinde çalışmalara devam etmektedirler.”

Protokol kombine biletlerini 7 bin liraya satışa çıkardıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Öztürk, “Bu yıl oynayacağımız müsabakalarda maddi ve manevi olarak biraz daha Ordu’lu sporseverlerin desteğine ihtiyacımız vardır. Protokol kombine biletlerimizden az bir miktarda kulübümüze destek için 7.000,00-tl fiyattan satışa çıkarılmıştır ve tükenmek üzeredir. Kombine bilet alarak bağışta bulunan sporseverlere, kulübümüzün orjinal ve isim yazılı formasını bedelsiz hediye edeceğiz.”

Başarılı olacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyen Öztürk, “2022-2023 futbol sezonunda bilet fiyatlarımız, doğu tribün 10,00-tl, batı VİP tribün ise 20,00-tl olarak belirlenmiştir. İlk maçımızı 4 Eylül 2022 Pazar günü akşam saat 20:00 de Yeni Ordu Stadında Ağrı 1970 spor ile oynayacağız. Ordu halkı ve taraftarlar bizlere güvensin ve desteklerini esirgemesinler. Allah’ın izniyle sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşmış olacağız. Bizler inandık, sizlerde inanınız."




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR'DAN, BİLET, FİYATI, AÇIKLAMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler