HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Temmuz 2022 Cuma Saat: 08:24

TURNASUYUSPOR iDDiALI GELiYOR

Geçen sene Süper Amatör’ü lider bitirip, play-off’larda finalde Kabadüz’e elenen Gülyalı Turnasuyuspor, sezona iddialı giriyor.
TURNASUYUSPOR  iDDiALI GELiYOR

Geçen sene Süper Amatör’ü lider bitirip, play-off’larda finalde Kabadüz’e elenen Gülyalı Turnasuyuspor, sezona iddialı giriyor.

Yeni kurulan yönetimle beraber Mehmet Murad Yıldız ve de Şükrü Öztürk Köksal’ın Onursal Başkan olarak devam ettiği yönetimde Ümit Yetgin, Cem Kurnaz, Osman Köksal, Oğulcan Baysal, Adem Köksal, Fatih Sağlam, Melih Cebeci, Ekrem Hazinedar, Ferhat Türkeli asilen görev alırken,

Avni Özel, Mustafa Güner, Erdem Gündoğdu, Özkan Özdemir, Yusuf Öztürk, Barış Candan, Nesim Yüce, Cemil Cem Eribol, Levent Candan, Sinan Demir, Gürkan Koç, Mete Şaşmaz, Burak Güreşçi, Ahmet Can Özçelik gibi mahallenin, ilçenin ve şehirin önde gelen iş adamları görev aldılar. 

Geçen sene final heyecanıyla, farklı hedeflere yeni yönetimle çıkan Turnasuyuspor, bu sene BAL ligine çıkmayı hedefliyor. Bununla beraber, ahlaklı sporcular barındırması, ilçedeki futbol altyapısının geliştirilmesi, kurumsal ve başarılı bir yapının ortaya çıkması için gerekli tüm şartların zorlanacağı belirtildi.

Eş Başkan Şükrü Öztürk “Yönetim Kurulundan Teknik Heyetine, Futbolcusundan Taraftarına Kadar” Amatör Ligde de olsak, kurumsal ve profesyonel bir takım kurmak istiyoruz. Bu yolun sonu BAL” dedi. 

Diğer Eş Başkan Murad Yıldız ise,“Turnasuyu’nun geçmişinde futbol ve spor her zaman önem arz etmiştir. Şehrimizin gelişen ilçesi Gülyalı’ya bu yeni oluşumla beraber yeni bir heyecan, yeni bir vizyon ve hayırlısıyla başarı getirmek istiyoruz. Bu yolda destek veren tüm arkadaşlarımıza, Gülyalı’lılara teşekkür ediyor, sezon boyu manevi desteklerinin devamını bekliyoruz.” dedi. 

Lansmanda söz alan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Ordu bir spor şehridir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhurbaşkanı sıfatıyla ziyaret ettiği ilk spor kulübünün bulunduğu şehrimizde, sporun her alanında olmamız gerekiyor. Bugün ilçemizi temsilen bu sorumluluğun altına giren bu güçlü yönetimdeki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu birlikteliği şehrin her alanında uygulanmasına örnek olmasını umut ediyorum” dedi. 

Eski yönetimleri, eski başkanları ve futbolcuları hayırla yad eden Başkan Tepe, bu güçlü yönetimle beraber bu yıl hedefe giderken desteğini esirgemeyeceğinin sözünü verdi.

Gülyalı Turnasuyuspor’a bu zamana kadar destek olan başta ana sponsor “Başkent İnşaat” olmak üzere, Ordu’nun önde gelen firmalarının Gülyalı Turnasuyuspor’a destek olduğu firmalar şu şekilde,

Poytherm , Pikola Otel, Cebeci Optik , Mars Toys, ORCA, Yes Şarküteri Yıldız Yapı, Taşbaşı Otel, Karadeniz Rulman, Özkan Kuaför, TekoBiz, Novus Dekorasyon, BG Autos, Fix, Ufuk Reklam, Turnam Market,Candan Fındık

Turavit, Zeki Yüce, Ordu Taşımacılık, Ordu Yorum, Ordu Sigorta

Özçelik Gıda, Demirler İnşaat

Köksal Petrol, Kpi Academy

Candan Ortodonti, Akın Çiçek

Akça Mobilya, Tsubasa Play Station

Dağaşan Oto, Eribollar İnşaat, Umur Management, Spor 52

Aviled , Orimpaş, Akamoy Otel

AyZek Otel, Şaşmaz, Şahin İnşaat.

 nCANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : TURNASUYUSPOR, iDDiALI, GELiYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler