HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Haziran 2022 Cuma Saat: 07:20

MURAT KUŞ TÜRKİYE 2.CİSİ

İstanbul'da yapılan Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılan Ordu ASP Spor Kulübü lisanslı sporcusu Murat KUŞ 18 yaş altında Türkiye 2. si oldu.
MURAT KUŞ TÜRKİYE 2.CİSİ

İstanbul'da yapılan Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılan Ordu ASP Spor Kulübü lisanslı sporcusu Murat KUŞ 18 yaş altında Türkiye 2. si oldu.

Yavuz Kocaömer Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası İstanbul ilinde gerçekleştirildi. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Özel sporcuların ter döktüğü yarışmalarda, Ordu ASP Spor Kulübü lisanslı sporcusu Murat KUŞ 18 yaş altında Türkiye 2. si oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 5-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 4. Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin en özel şampiyonalarından biri olan müsabakalara 53 ilden toplam 200 sporcu katıldı. Özel sporcuların kıyasıya ter döktüğü şampiyonada, Ordu ASP Spor Kulübü lisanslı sporcusu Murat KUŞ 18 yaş altında Türkiye 2. si oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç dereceye giren sporcu ilgili bir mesaj yayınlayarak, “Son zamanlarda art arda elde ettiğimiz birçok başarı ve şampiyonlukların bugün en özelini yaşıyor ve kutluyoruz. Sosyal hayatımızın her alanında tüm karakteri ve başarılarıyla varlığını ortaya koyan özel çocuklarımız, son olarak İstanbul’da gerçekleştirilen Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye şampiyonasında bizlere tarifi zor bir mutluluk yaşattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak özel sporcularımızla ilgili yaptığımız çalışmalar ve onları sporun içinde tutacak gayretlerimiz bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Bizlere bu özel mutluluğu yaşatan Sporcumuz Murat Kuş’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.” Dedi.

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MURAT, KUŞ, TÜRKİYE, 2.CİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler