- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
İLÇELERE SPOR SAHASI
Ordu Büyükşehir Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bireylerin oluşturulması ve gençlerin boş vakitlerini daha iyi değerlendirmesi amacıyla ilçelerde 20 adet basketbol ve voleybol sahasını hizmete sundu. İlçelere kazandırılan çok amaçlı sahalar gençlerin ve çocukların yeni buluşma adresi oldu.
Alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları ve gençleri hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilçelere yeni spor alanları kazandırıyor.
16 İLÇEYE 20 SPOR SAHASI KAZANDIRILDI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önemle üstünde durduğu çalışmalarla Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Mesudiye, Fatsa, Korgan, Kumru, Aybastı, Altınordu, Ünye, Gülyalı, Çaybası, İkizce, Çatalpınar, Kabataş ve Akkuş ilçelerine toplamda 20 adet basketbol ve voleybol sahası yapıldı. Çalışmaları tamamlanan ve kullanıma sunulan sahalar, ilçelerde yaşayan gençlerin yeni buluşma alanı oldu. Çamaş, Gölköy ve Kabadüz ilçelerinde ise saha oluşturulması amacıyla planlama yapan Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
SAHALAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Hayata geçirilen sahalar standartlara uygun ebatlarda endüstriyel zemin beton üzerine granül boya ile zemin kaplaması şeklinde yapıldı. Saha etrafı ise 4 metre yüksekliğinde örgü teli ile çevrilerek güvenli bir alan oluşturuldu. Ekipler yaptığı çalışmalarda gerekli görülen yerlere taş duvar ve bordür parke uygulaması gerçekleştirirken sahalara da gece aktivite yapmak isteyenler için projektörlerle aydınlatma elemanları yerleştirildi.
HABER MERKEZİ

