HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Aralık 2021 Pazartesi

BOKSÖRLER MADALYALARI TOPLADI

Kumru ilçesi Erçallar Anadolu Lisesi Öğrenciler Ordu'da yapılan Liseler Arası Boks Turnuvası Gençler A Kategorisi ve Gençler B Kategorisinde boksörler fırtına gibi eserek madalyaları topladı.
BOKSÖRLER MADALYALARI TOPLADI

Kumru ilçesi  Erçallar Anadolu Lisesi Öğrenciler  Ordu'da yapılan Liseler Arası Boks Turnuvası Gençler A Kategorisi ve Gençler B Kategorisinde boksörler  fırtına gibi eserek madalyaları topladı.  

 6 sporcuyla katılan  turnuvada boksörlerin  4'ü birinci olurken 2'si de ikinci oldu. Böylece bütün sporcularımız derece elde ederek madalyaların sahibi oldu.   Gençler A kategorisinde Ozan Emre Bir birinci, Beytulhan Görgülü birinci, Ertuğrul Güven birinci, Gökdeniz Benis ikinci oldular.  Gençler B kategorisinde Abdulkadir Aksoy birinci, Mustafa Kemal Sessiz ikinci oldular.  Gençler A kategorisinde birinci olan boksörlerimiz Ozan Emre Bir, Beytulhan Görgülü ve Ertuğrul Güven, okulumuzu Aydın'da yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. 

Gençler B kategorisinde birinci olan boksör  Abdulkadir Aksoy ise okulu  Karabük'te yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil edecek.        

HABER MERKEZİ      




Anahtar Kelimeler : BOKSÖRLER, MADALYALARI, TOPLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler