HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mayıs 2024 Salı Saat: 17:36

Murat Şimşek’ten, Berna Tut’a Destek

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili Murat Şimşek, Wushu'da Dünya Kupası Şampiyonu olan Ordulu Milli Sporcu Berna Tut'u ağırladı.
Murat Şimşek’ten, Berna Tut’a Destek

Ordu Organize Sanayi Bölgesi  Başkanvekili Murat Şimşek, Wushu'da Dünya Kupası Şampiyonu olan Ordulu Milli Sporcu Berna Tut'u ağırladı. Başarılarından dolayı milli sporcuyu tebrik eden Şimşek, Berna Tut'a bir de Cumhuriyet Altını hediye etti.

Şimşek, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ordu Sanayi Bölgemizdeki ofisimize kardeşimiz ziyarete geldi. Berna Dünya Kung Fu sporlarında şampiyon olmuş bir arkadaşımız. Ilimizde böyle bir sporcunun yetişmesinden memnuniyet duyuyoruz. Dolayısıyla hepimize düşen bir görev var. Berna'nın geleceğiyle ilgili bir plan yapmalıyız hep beraber. Berna'ya destek olmalıyız. Biz Organize Sanayi Yönetimi olarak Berna'ya destek olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Herkesi destek olmayı davet ediyorum.” dedi.

Milli Sporcu Berna Tut ise şunları söyledi; “İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Desteklerinizi esirgemediğiniz için Allah sizden razı olsun.” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Murat, Şimşek’ten, Berna, Tut’a, Destek

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler