HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Kasım 2021 Çarşamba

52 ORDUSPOR’DAN AÇIKLAMA

52 Orduspor Kulüp basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk Bu güzel tesisi İlimize ve Türk sporuna kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 52 Orduspor FK ailesi olarak teşekkür ediyoruz.
52 ORDUSPOR’DAN AÇIKLAMA

52 Orduspor Kulüp basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk; 31 Ekim 2021 Pazar günü, 52 ORDUSPOR FK olarak İskenderunspor A.Ş ile 3.Lig 2.Grup maçımızı “YENİ ORDU STADYUMU” nda yaptık. Bu güzel tesisi İlimize ve Türk sporuna kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 52 Orduspor FK ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Yeni Ordu Stadyumunda oynadığımız ilk açılış maçımıza teşrif ederek, 52 Orduspor FK ailesine destek ve güç veren Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a, AK Parti Ordu Milletvekili Sayın Metin Gündoğdu’ya, Demokrat Parti Ordu Milletvekli Sayın Cemal Enginyurt’a, AK Parti geçmiş dönem Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Sayın Enver Yılmaz’a,AK Parti geçmiş dönem Ordu Milletvekilleri Sayın Oktay Çanak ve Sayın Ayhan Yılmaz’a, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Dr.Mesut Bilen’e,AK Parti Ordu İl Başkanı Sayın Halit Tomakin’e, Akkuş Belediye başkanı Sayın İsa Demirci’ye, Gülyalı Belediye Başkanı Sayın Ulaş Tepe’ye, Gençlik ve Sor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e, siyasi partilerimizin temsilcilerine, STK başkan ve yöneticilerine, sanayici ve iş adamlarımıza, tribünlere gelerek bizleri destekleyen bozukkale taraftar gurubumuza ve tüm sporseverlere teşekkür ederiz.

Kendi sahamızda oyuna iyi başlamamıza rağmen, oyuncularımızın aşırı stres ve maçı kazanma arzularından dolayı ne yazık ki mağlup olduk. Üzüntülüyüz. Önümüzdeki hafta  fikstür gereği bay geçeceğiz. Sakatlarımızın  tedavileri devam etmekte olup iyileşerek Altındağ maçına hazır olacaklarını düşünüyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bu arada, moral ve motivasyon olarak daha iyi hazırlanacaklardır. Artık çıkış yakalamanın zamanı gelmiştir ve bunu futbolcularımız başaracak güçtedir. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.     HABER MERKEZİ 




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DAN, AÇIKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler