HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ekim 2021 Salı Saat: 23:50

‘SERBEST BIRAKILDILAR’

Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan Orduspor 1967 Futbol Kulübü-Kırıkkale Büyük Anadoluspor müsabakasında sahaya atılan konfetiler arasında Kur'an-ı Kerim sayfalarının da bulunmasından dolayı gözaltına alınan herkes serbest bırakı
‘SERBEST BIRAKILDILAR’

Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan Orduspor 1967 Futbol Kulübü-Kırıkkale Büyük Anadoluspor müsabakasında sahaya atılan konfetiler arasında Kur'an-ı Kerim sayfalarının da bulunmasından dolayı gözaltına alınan herkes serbest bırakıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Forza Fidangör Taraftar Grubu Lideri Şenol Özcan, konfetiler atıldığı sırada bazı kişilerin Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırtıp havaya attığını ileri sürdü. 

Forza Fidangör Taraftar Grubu Lideri Şenol Özcan, konuyla alakalı şunları söyledi; "Cumartesi günü açılış yapma fırsatı bulduğumuz Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçında her maç olduğu gibi tribünlerimizin görsel şölen havasında görünmesi için arkadaşlarımızla konfeti organizasyonu için çalışmalarda bulunduk. Her maç olduğu gibi yıllardır süregelen 52. dakikada konfetiler tribün tarafından havaya atıldı ancak bazı kişi veya kişiler bu konfetiler atıldığı sırada fırsattan istifade ederek kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim kitabından sayfaları yırtarak bu konfetilerle beraber havaya atma hainliğinde bulunmuşlardır. Karşılaşmanın sonlarına doğru duyarlı grup üyelerimiz tarafından fark edilen bu durum anında kulüp yönetimimize bildirilmiş ve kutsal kitabımıza ait yırtılan parçalar tribünde toplanmaya başlanmıştır. Savunma durumu gerektiğinde Din, Dil ve Atatürk konularında Forza Fidangör grubu her zaman en önde yürümekten çekinmemiş ve geçmişte de şehrimizde bunun birçok örneğini göstermiştir." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ‘SERBEST, BIRAKILDILAR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler