HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 16:57

EFELER LİGİ GALİBİYETLE BİTTİ

Geçen yıl Efeler Ligi'ne yükselen Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor voleybol takımı, ilk sezonun son maçında Develi Belediyespor ile Ünye'de karşı karşıya geldi.

Heyecan dolu mücadelede Akkuş Belediyespor, rakibi Develi Belediyespor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar büyük bir mücadele sergileyen her iki takımın oyuncuları, sahada kıyasıya mücadele etti. Ancak Akkuş Belediyespor, oyunun kontrolünü elinde tutarak önemli bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla birlikte Akkuş Belediyespor, Efeler Ligi'ndeki ilk sezonunu başarılı bir şekilde tamamladı ve taraftarlarını sevince boğdu. Takımın elde ettiği bu önemli zafer, gelecek sezon için umut verici bir başlangıç niteliği taşıyor.

Maç sonunda bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ sporcularını tebrik ederken. "Başarılı bir sezonu arkamızda bıraktık. Tecrübeli ve güçlü rakiplere rağmen ilk sezonumuzda başarılı bir grafik çizdik. Önümüzdeki sezon başarı grfiğimizin yükseleceğini hep birlikte göreceğiz." dedi.

Ordu Temsilcimiz 26 haftanın sonunda topladığı 27 puan ile ligi 11. sırada tamamladı.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler