HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 09:32

Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Sadettin Saran, Fenerbahçe kulübünün başkanlığına adaylığını açıkladı.
Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden istifa ederek sarı-lacivertli kulübe başkan adaylığı için adım attı.

İstanbul Ticaret Odası'nın Mart ayı meclis toplantısında konuşan Saran, başkan adaylığı çalışmaları nedeniyle İTO meclisinden ayrıldığını belirtti. Saran, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapma hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, "Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Saran'ın Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olmasıyla birlikte, kulübün geleceği ve spor camiasındaki gelişmeler merakla bekleniyor.

Haber Merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler