- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden istifa ederek sarı-lacivertli kulübe başkan adaylığı için adım attı.
İstanbul Ticaret Odası'nın Mart ayı meclis toplantısında konuşan Saran, başkan adaylığı çalışmaları nedeniyle İTO meclisinden ayrıldığını belirtti. Saran, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım." şeklinde konuştu.
Ayrıca, Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapma hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, "Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
Saran'ın Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olmasıyla birlikte, kulübün geleceği ve spor camiasındaki gelişmeler merakla bekleniyor.
Haber Merkezi