HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 10:38

Fenerbahçe çeyrek final için sahaya çıkıyor

Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi son 16 turunda ilk maçını 3-0 kazandığı eşleşmenin rövanşında, Belçika ekibi Union SG'yi konuk edecek.
Fenerbahçe çeyrek final için sahaya çıkıyor


Fenerbahçe, bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde bulunduğu grubu 12 puanla lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Son 16’da Union-Saint Gilloise ile eşleşen Fenerbahçe, Belçika ekibine konuk olduğu karşılaşmayı 3-0 kazanarak rövanş maçı için büyük bir avantaj elde etti.

Sarı-lacivertlilerin Union SG’yi konuk edeceği rövanş karşılaşması, saat 20.45’te başlayacak ve mücadeleyi Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Hem ligde hem de Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Takımların form durumları

Ligde çıktığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Avrupa’da bu sezon yalnızca 2 mağlubiyet aldı. Belçika Ligi’nde 69 puanla zirvenin sahibi olan Gilloise, son 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

Karşılaşmanın muhtemel 11’leri.

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

Gilloise XI: Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmusesen, Sadiki, Teklab, Puertas, Nilsson, Eckert.

BHA




Anahtar Kelimeler : Fenerbahçe, çeyrek, final, için, sahaya, çıkıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler