HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 21:47

Bu kez olmadı

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi 24. hafta mücadelesinde Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, Spor Toto’ya 3-0 yenildi.
Bu kez olmadı

AXA Sigorta Efeler Ligi 24. hafta mücadelesinde Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, Ünye Kapalı Spor Salonu’nda Spor Toto ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Sadettin Deneli, Furkan Salduz yönetti. 

Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor sahaya Ahmet Can Büyükgöz, Halit Kurtuluş, Furkan Aydın, Ivanov, Arda Bostan, Gunter altılısıyla çıkarken Burak Köse, Atakan Topal, Can Koç, Berke Eray Yetkin, Enes Atlı, Ali Eren Öztürk yedek olarak sonradan oyuna dahil oldu.

Spor Toto ise sahaya Selçuk Keskin, Petric Nemanja, Mustafa Koç, Mustafa Cengiz, Bozidar Vucicevic, Morteza Sharifi altılısıyla çıkarken Sercan Yüksel Bıdak, Yiğit Savaş Kaplan, Batuhan Avcı, Yury Berezhko, Ekrem Caner Çiçekoğlu, Doğan Karakoç yedek olarak sonradan oyuna girdi. 

Setleri 22-25, 18-25, 16-25 kaybeden Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, Spor Toto’ya 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ünyeli hemşehrimiz Yavuz Selim Kıran, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, sSTK başkan ve yöneticileri, siyasi parti başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar salonda izledi.

Ünye Kent




Anahtar Kelimeler : Bu, kez, olmadı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler