HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 10:33

ESKİ HOCASI KONUŞTU !

Fenerbahçe'nin Belçika'da Union SG ile oynayacağı karşılaşma öncesi, Michy Bathsuayi'nin Belçika U21 takımındaki eski teknik direktörü ve Standart Liege'den eski takım arkadaşı açıklamalarda bulundu.
ESKİ HOCASI KONUŞTU !

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’da başlayacak mücadele, Lotto Park Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı-lacivertlilerin Belçika’da oynayacağı maç öncesi Batshuayi’nin Belçika U21’deki eski teknik direktörü Johan Walem ve eski takım arkadaşı Paul-Jose M’Poku konuştu.

Michy’nin özel bir oyuncu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Walem, ”Batshuayi’nin ne yapacağını tahmin etmek zor. Patlayıcı bir oyuncu ve çok seri hareket ediyor. Zor bir ortamın bulunduğu Standart Liege’de kendini kanıtlamış biri. Attığı gol sayıları güzel ama potansiyeli daha yüksek.” sözlerini kullandı.

”Sanki parktaymış gibi oynuyor”

Belçikalı futbolcunun 2010-2014 yılları arasında forma giydiği Standart Liege’den takım arkadaşı Jose M’Poku, Batshuayi için şu sözleri kullandı:

”Michy, çok fazla rastlamadığımız tarza sahip biri. Her iki ayağı da çok iyi. Aynı zamanda bulunduğu ortama neşe katıyor. Sanki parkta oynuyormuş gibi eğleniyor. Verimlilik onun oyunculuğunun bir parçası. Gol atmak, skor üretmek onun genlerinde var.”

BHA




Anahtar Kelimeler : ESKİ, HOCASI, KONUŞTU, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler