HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 10:16

"PSİKOLOJİK OLARAK GERİYE İTTİ"

Bitexen Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, basın mensuplarının cevaplarını yanıtladı.
"PSİKOLOJİK OLARAK GERİYE İTTİ"

Okan Buruk: Icardi’nin cezası bizi geriye itti

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Bitexen Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maça saatler kala Mauro Icardi’nin cezasını öğrendiklerini söyleyen Buruk, ”Icardi’nin tedbirsiz sevk edildiği halde oynanmayacağı söylendi. Bu dünyanın hiçbir yerinde olamaz. Onunla maça hazırlandık, bu durum bizi etkiledi. Psikolojik olarak geriye itti.” dedi.

”Icardi net olarak hatırlamıyor”

Mauro Icardi’nin cezası hakkında konuşan Okan Buruk, ”Ankaragücü’nün üstünden çok zaman geçti. Montaj görüntüler çıktı. Daha sonra olduğu söylendi. Icardi net olarak bir şey hatırlamıyor. Maçın içerisinde birçok oyuncuya bakarak bu görüntüler çıkartılabilir. Icardi’nin bugüne kadar Türkiye’de böyle bir olayı olmadı. Sadece futboluyla ön plana çıktı. Oynamaması onun için de sürpriz oldu.” sözlerini kullandı.

Hedefinin beşinci yıldızı takmak olduğunu söyleyen Buruk, ”Sene sene gitmek istiyorum. Burada tekrar şampiyonluk yaşamak çok önemli. İleride ne olur bilinmez. Asıl hedefim Galatasaray’da olmak ve şampiyonluğu kazanmak. Beşinci yıldızı takmak.” diye konuştu.

Zaha daha iyisini yaptığında formayı alacak

Wilfired Zaha’nın durumu hakkında konuşan Okan Buruk, şunları söyledi:

”Zaha’dan beklentimiz daha yüksek. O da oynamak istiyor, anlıyorum. Baştan başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Son maçlarda beklentimi karşılamadı. 11’de başladığında daha iyi hissettiğini söyledi ama oyuna sonradan girdiğinde de ondan daha fazlasını bekliyoruz. Burada bir yarış var. Daha iyisini yaptığında formayı alacak.”

BHA




Anahtar Kelimeler : "PSİKOLOJİK, OLARAK, GERİYE, İTTİ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler