HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 13:45

Yunanistan'a mağlup olduk!

Ay Yıldızlılar Yunanistan ile dün oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.
Yunanistan'a mağlup olduk!

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek olan Kadın A Millî Takımımız, bugün hazırlık maçında Yunanistan Kadın A Milli Takımı ile karşılaştı ve mücadele rakibin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. 13. dakikada Yağmur Uraz’ın golüne Yunanistan, 50. dakikada Kapnisi Maria ile cevap verdi. 90+4. dakikada Spyridonidou Anastasia’nın golü, maçın sonucunu belirledi.


Stat: Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi


Hakemler: Diakow Michalina, Mostowska Aleksandra, Dabrowska Anna, Melek Dakan


Yunanistan: Nasi Zoi, Mitkou Maria, Kakampouki Eleni ©, Markou Eleni (Dk. 64 Georgiou Tatiana), Sarri Veatriki (Dk. 79 Moraitou Athanasia), Giannaka Vasiliki (Dk. 46 Spyridonidou Anastasia), Chamalidou Ioanna (Dk. 74 Georgantzi Ifigeneria), Kongouli Sofia (Dk. 74 Papadopoulou Antigoni), Paterna Maria, Palama Maria, Gkouni, Papaioannou Maria (Dk. 46 Kapnisi Maria)


Türkiye: Selda Akgöz ©, Gülbin Hız, Ümran Özev (Dk. 72 Büşra Kuru), İlayda Civelek, Ebru Topçu, Meryem Cennet Çal (Dk. 84 Eda Karataş), Sejde Aylin Abrahammson, Ece Türkoğlu (Dk. 46 Busem Şeker), Miray Cin (Dk. 84 Arzu Karabulut), Elif Keskin (Dk. 72 Zeynep Kerimoğlu), Yağmur Uraz (Dk. 61 Birgül Sadıkoğlu)


Goller: Yağmur Uraz (Dk. 13), Kapnisi Maria (Dk. 50), Spyridonidou Anastasia (Dk. 90+4)


Sarı Kartlar: Palama Maria, Chamalidou Ioanna, Georgiou Tatiana (Yunanistan), Meryem Cennet Çal


Karşılaşmayı U19 Kadın Milli Takım teknik heyeti, oyuncuları ve Kadın Futbolu Direktörü Eren Şenyaprak tribünden takip etti.


Ay-Yıldızlılarımız 28 Şubat 2024 tarihinde ise Manavgat Atatürk Stadyumu'nda saat 15.30'da Romanya ile hazırlık maçı oynayacak ve kampını tamamlayacak. Bu mücadele de TFF YOUTUBE hesabından canlı olarak yayınlanacak.


5 Mart 2024 tarihinde UEFA'nın İsviçre'deki genel merkezinde UEFA Uluslar B Ligi kura çekimi yapılacak ve Millî Takımımızın rakipleri ile maç takvimi belirlenecek.




Anahtar Kelimeler : Yunanistan'a, mağlup, olduk!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler