HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 14:39

BAKAN BAK'TAN MİLLİ GÜREŞÇİYE TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Tokatlı Milli Güreşçi Nesrin Baş'ı tebrik etti.
BAKAN BAK'TAN MİLLİ GÜREŞÇİYE TEBRİK MESAJI

Nesrin Baş, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olurken, Zeynep Yetgil ise aynı şampiyonada bronz madalyanın sahibi oldu. Bu önemli başarı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından özel bir tebrik mesajıyla taçlandırıldı.

Bakan Bak, mesajında Nesrin Baş’ın altın madalyasını ve Zeynep Yetgil’in bronz madalyasını kutlayarak, milli güreşçilerin bu uluslararası arenadaki başarılarında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve tüm sporcularımızın başarılarının devamını diledi. Bu tebrik, sporcuların uluslararası başarılarının sadece kendileri için değil, tüm ülke için de büyük bir onur kaynağı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Romanya’nın Başkenti Bükreş’te gerçekleştirilen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Nesrin Baş’ı tebrik ediyorum. Şampiyonada bronz madalya elde eden güreşçimiz Zeynep Yetgil’i de kutluyorum. Milli güreşçilerimizin kazandığı madalyalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

BHA




Anahtar Kelimeler : BAKAN, BAKTAN, MİLLİ, GÜREŞÇİYE, TEBRİK, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler