HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Şubat 2024 Cuma Saat: 09:30

Galatasaray Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında ağırladığı Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.
Galatasaray Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı ağırladı. Rams Park'ta oynanan müsabaka, toplam 46 bin 802 seyirci tarafından izlendi. Maçın 19. dakikasında Kerem Demirbay'ın golüyle öne geçen Galatasaray, ilk yarıyı 1-0'lık skorla tamamladı.

İkinci yarıda ise heyecan doruk noktasına çıktı. 47. dakikada Sparta Prag'dan Angelo Preciado'nun attığı golle durumu eşitledi. Ancak Galatasaray, 61. dakikada Ladislav Krejci'nin kendi kalesine attığı golle bir kez daha öne geçti. Bu golün ardından Jan Kuchta'nın 65. dakikada kaydettiği golle Sparta Prag bir kez daha dengeyi sağladı.

Ancak Galatasaray, 90+1. dakikada Mauro Icardi'nin golüyle sahadan 3-2 galip ayrılarak rövanş öncesi avantaj elde etti. Maçta Galatasaray'dan Victor Nelsson 62. dakikada, Sparta Prag'dan ise Matej Rynes 80. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaraylı taraftarlar, maç boyunca takımlarını coşkulu tezahüratlarıyla desteklerken, Sparta Prag taraftarı da deplasmandaki takımını desteklemek için tribünlerde yerini aldı. Şimdi, bu galibiyetle Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda rövanş öncesi avantajlı bir konuma geçti.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Galatasaray, Sparta, Prag'ı, 3-2, mağlup, etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler