HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 15:20

“TRİBÜNLER BOMBOŞ. KİMSE MAÇA GELMİYOR ARTIK”

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
“TRİBÜNLER BOMBOŞ. KİMSE MAÇA GELMİYOR ARTIK”

“İKİ HAFTA ÖNCE GENÇ BİR OYUNCUNUN ÇAPRAZI KOPTU”

Teknik Direktör Avcı, maçın oynandığı Eryaman Stadyumu’nun ve diğer stadyumların kötü zeminlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından denetlenmesi gerektiğini ve bunun Türk futboluna katkısının olacağını belirterek, “Futbolun her yerinde çalışmış biri olarak söylüyorum, bu oyunun birleştirme gücü var. Deprem oluyor, doğal felaketler oluyor, hastalıklar ve pandemi oluyor ama futbol oynanıyor. Bu oyunun insanlar üzerinde iyileştirme gücü var. Biz futbol ailesi olarak bu oyunu iyileştirme gücü olan oyuna biz aynı şekilde yardımcı oluyor muyuz? Futbol ailesi olarak herkesten bahsediyorum, oluyor muyuz? Bugün bu stadyumda, bu zeminde ve sadece burası için değil diğer yerler için de söylüyorum; ne Gençlerbirliği ne Ankaragücü ne de Erzincanspor oynamak istiyor. Yanlış bilmiyorsam bu zeminde iki hafta önce genç bir oyuncunun çaprazı koptu. 4 sene önce benim bir oyuncumun da yine bir Gençlerbirliği maçında öyle olmuştu. Futbol düzgün bir zeminle oynanan hatta çimin de oranları olan bir oyundur. Bunun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türk futbolunun gelişimine katkı sağlaması için denetlenmesi lazım.

“TFF HASTALANDILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Bugün kazandık, iyi de oynadık diye düşünüyorum. Belki oyunu daha evvelden koparabilirdik. Yediğimiz golü görüyorsunuz, top dışarı çıkıp içeri giriyor zeminden. Sakatlanma riski çok yüksek. Peki bu konuyla alakalı TFF ne yapıyor mesela? Ben bilmiyorum. Uzun zamandır böyle bir bilgilendirme de yok. Hatta Süper Kupa finali konusundan sonra da sesleri çıkmıyor, hastalandılar diye düşünüyorum. Hiçbir sesleri çıkmıyor. İstanbul’a maça gidiyoruz, Esenyurt’ta oynuyoruz kriterlere uygun değil. Sonra o takım 2 hafta sonra Olimpiyat’ta oynuyor ve buna da müsaade ediliyor. Ya da bir deplasmana gidiyorsun stadın bir tarafı tamamen duvar. Nerede marka değeri? Tribünler bomboş. Kimse maça gelmiyor artık. Bu stadyumları daha iyi hale nasıl getirebiliriz, bu oyunu biz teknik adamlar daha iyi nasıl hızlandırırız, yöneticiler nasıl demeçler vermeli. Bunları gözden geçirmemiz lazım. Son bir kez daha söylüyorum; bu ailenin, dilimizi, üslubumuzu değiştirmediğimiz sürece kalbimizi ve yüreğimizi dönüştüremeyiz. Ben 2 sene önce şampiyon takımın teknik direktörüyüm. 2 gün sonra bitiyor yine hayat başlıyor. Lütfen bu oyunun güzel tarafını görelim ve futbol ailesi olarak katkı sağlayalım. Konuştum kapatıyorum hiçbir karşılığı yok, dönüş de olmayacak bunu da biliyorum” ifadelerine yer verdi.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler