HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 17:12

“İNİŞLER ÇIKIŞLAR FUTBOLUN İÇERİSİNDE VAR”

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda oynadığımız Beşiktaş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
“İNİŞLER ÇIKIŞLAR FUTBOLUN İÇERİSİNDE VAR”

Teknik Direktör Avcı, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kaza kırıma uğrayan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait bir helikopterde şehit olan 2 polisimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek şu ifadelere yer verdi, “Bugün şehitlerimiz vardı. Zor zamanlar. Şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin de 2 gün sonra 1. senesi oluyor. Biz oralarda olamadık belki ama dışarıdan destek olmaya çalıştık. Tekrardan acılarını paylaşıyoruz. Umarız devletimizin, insanlarımızın, şirketlerimizin ve bizlerin yaptığı yapacak olduğu katkılarla yaraları sarmaya devam edeceğiz. Çok kolay olmayacaktır. Ülke olarak böyle durumlarda duygusal tarafımız fazladır.”

BEŞİKTAŞ’TA DEĞİŞEN 5 HOCANIN OLDUĞU BİZDE DE BEN 2. KEZ GELDİM

Avcı, bu sene özelinde istenilen sonuçların alınamadığı bir süreçten geçtiğimizin altını çizerek, “Bu seneye genel olarak baktığınızda hem Beşiktaş hem de biz istediğimiz sonuçları alamadığımız bir süreci yaşıyoruz. Birbirine yakın hedeflerimizin, dalgalanmaların fazla olduğu, oyunların değiştiği, Beşiktaş’ta değişen 5 hocanın olduğu bizde de ben 2. kez geldim. İnişler çıkışlar futbolun içerisinde var, iki camia da bu süreci sağlıklı geçirmiyor. Aslında ben geldikten sonra puan ortalamamız iyiydi fakat son bir haftadır 3, bugünle beraber 4 maç üst üste kaybettik. Belki arayı açacakken biraz uzak kaldık.

SON HAFTALARDA OYNADIĞIMIZ EN İYİ OYUNU OYNADIK

Son 1 aydaki sürecin nasıl geçtiğini biliyorsunuz. Çok telaffuz etmek istemiyorum ama 13-14 oyuncunun olmadığı, ilk 11’den 7-8 oyuncunun içinde bulunmadığı, ayrılanların, Afrika Kupası’nda olanların ve sakatların olduğu bir süreci zorlanarak geçiriyoruz. Kırılmalar olacaktı ama belki de son iki maçı bugün de olmak üzere 3 maçı kaybetmeyebilirdik. Bu kayıpları yaşadık. Trabzonspor büyük bir camiadır. Bu süreçlerden her zaman çıkışlar vardır. Taraftarlarımızın desteğiyle beraber kazanma serisine tekrar başlayacağız. Bugün Denswil ve Trezeguet’nin dönmesi oyunun genelinde üstün olmamızı sağladı. Bugün son haftalarda oynadığımız en iyi oyunu oynadık. Hem topa sahip olmada hem de rakipten daha fazla pozisyona girmede. İlk şutta 44. dakikada gol yedik. Ondan evvel Semih’in şutu Denswil’den dönmüştü” cümlelerine yer verdi.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler