HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 15:52

Kan verene maç bileti ücretsiz!

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Yılport Samsunspor takımı yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.
Kan verene maç bileti ücretsiz!

Yılport Samsunspor haftasonu sahasında oynayacağı Bitexen Antalyaspor maçı için “Bu Kan Sizi Unutur Mu?” kampanyası düzenlediğini açıkladı. Kızılay’a kan bağışında bulunan her taraftara verilecek kaşeli belge ile Kale arkası biletinin ücretsiz verileceğini açıkladı.

 

Kırmızı beyazlılardan yapılan açıklamada, “Büyük Samsunspor Taraftarını kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

20 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasındaki "Bu Kan Sizi Unutur Mu?" kampanyası kapsamında 18-65 yaş aralığındaki kan bağışında bulunan taraftarlarımıza, evimizde oynayacağımız Bitexen Antalyaspor maçı bilet hediyesi ve sezon sonuna kadar tek sefer Store 55 mağazalarında geçerli %10 indirim fırsatı.

Kampanyaya kan bağışıyla destek veren tüm taraftarlarımız, Kızılay tarafından verilecek kaşeli belge ile Bulvar AVM Passolig gişesinden hediye kale arkası biletini ücretsiz şekilde kartına yükletebilecek, aynı belgeyle Store 55 mağazalarından sezon sonuna kadar geçerli tek sefer %10 indirimli alışveriş yapabileceklerdir.”ifadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : Kan, verene, maç, bileti, ücretsiz!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler