HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 15:44

Giresunspor’dan acil çağrı!

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor’dan acil çağrı uyarısı yapıldı.
Giresunspor’dan acil çağrı!

Yeşil beyazlılardan yapılan açıklamada, “Büyük Giresunspor Ailesi; bütün farklılıklarımızı, doğrularımızı veya yanlışlarımızı, kısaca bizi ayrıştıran her şeyi bir yana bırakalım ve bu şehri aynı duyguda, aynı ortak paydada birleştiren yegane güç olan Giresunspor'umuza zor gününde omuz omuza birlikte sahip çıkalım. Gelin çok geç olmadan şehrimizin takımının yanında yer alıp birlikte savaşalım. 

Buradan şehrimizin tüm dinamiklerine seslenmek istiyoruz; Giresun Valiliği’ne, Giresun Belediyesi’ne, İl Genel Meclisi’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, esnaf odalarımıza, Fındık Borsası’na, Siyasi Partilere ve Milletvekillerimize, tüm ilçe belediyelerimize, Kaymakamlıklarımıza, yurtiçi ve yurtdışındaki derneklerimize, Giresun Vakfı’na, Giresun Federasyonu'na, ilçe federasyonlarına, STK’larımıza, basın ve medyamıza, ulusal ve uluslararası markalarımıza, ülkemize mal olmuş İş insanlarımıza, esnaflarımıza, memurlarımıza, işçilerimize, sanatçılarımıza, sporcularımıza, dünyanın dört bir yanında yaşayan Giresunlu hemşehrilerimize ve Yeşil Beyaz renklerimizin en büyük destekçisi, olmazsa olmazımız tüm taraftarlarımıza acil çağrımızdır. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Giresunluların gücünü biliyor ve birlikte hareket edersek sorunların üstesinden gelebileceğimize yürekten inanıyoruz.

17 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da Giresunspor için Yüreğini Koy kampanyası kapsamında ikinci destek yayınımızı Giresunspor YouTube kanalımız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden gerçekleştireceğiz. Transfer tahtamızın açılabilmesi için, Giresunspor'umuzun borcunun yönetilebilir duruma getirilmesi için ve en önemlisi Giresunspor'umuzun geleceğinin kurtarılabilmesi için yüreğinde Giresunspor sevgisi olan herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Daha önce gerçekleşen canlı yayına katılan ve kulübümüze destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kampanya kapsamında toplanacak tüm bağışların sadece ve sadece futbol takımımızın borçları ve transfer tahtasının açılması için kullanılacağını da bir kez daha vurgulamak isteriz. Transfer yapmamıza engel borçları ödeyerek ve yapılandırarak, kadromuza gerekli takviyeleri yapmak istiyoruz. Bugün Çotanak Arma için alacağınız sorumluluk ve vereceğiniz bu önemli destek gelecekte Giresunspor'umuzun zor günlerinde yanında olduğunuzun bir nişanesi olarak tarihimizdeki yerini alacaktır.

Gelin kulübümüz için yeni bir sayfa açalım, gelin birlikte mücadele edelim, Kulübümüzün yarınları için birlikte savaşalım. Bizler tertemiz duygularla Giresunspor'umuz için mücadele etmeye, aynı temizlikte ki mali yönetimimizle çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte Giresunspor'umuz için yüreğimizi ortaya koyacak, birlikte mücadele edecek ve birlikte başaracağız.”ifadeleri kullanıldı.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Giresunspor’dan, acil, çağrı!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler