HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 10:47

Futbolcu gözaltına alındı!

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Akdeniz ekibi Bitexen Antalyaspor’un oyuncusu gözaltına alındı.
Futbolcu gözaltına alındı!

Dün Bitexen Antalspor sahasında konuk ettiği Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’a karşı gol atma başarında bulunan İsrailli forvet oyuncusu Savig Jehezkel gol sevinci sebebi ile takımda kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

 

Adalet bakanı; “Soruşturma başlatıldı”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel ile ilgili “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek” suçundan adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bakan Tunç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün oynanan Antalyaspor-Trabzonspor Süper Lig müsabakasında attığı golden sonra İsrail’in Gazze'de yaptığı katliamı destekleyen çirkin hareketi nedeniyle İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. 100 günü aşkın süredir, çocuk-kadın, genç-yaşlı demeden Gazze’de soykırım yaparak insanlık suçu işleyen İsrail’in saldırılarını bir kez daha lanetliyorum. Filistinli mazlumların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."ifaddelerini kullandı.

 

TFF; “Soruşturma ivedilikle başladı”

Türkiye Futbol Federasyonu Bitexen Antalyaspor’un kadro dışı kararını yerinde bulduğunu ifade ederek soruşturma başlattığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'de bugün oynanan Bitexen Antalyaspor - Trabzonspor maçında futbolcu Segiv Jehezkel'in hiç bir şekilde kabul edilemez davranışını kınıyoruz. Bitexen Antalyaspor'un futbolcu ile ilgili aldığı kadro dışı bırakılma kararını yerinde buluyoruz. Sorumlular ile ilgili gerekli işlemler ve disiplin soruşturmaları ivedilikle başlatılmıştır. İnsanlık onurunu ve Türk toplumunun vicdanını rahatsız eden bu hareketin sorumluları ile ilgili gereğinin yapılacağından kamuoyunun şüphesi olmasın" açıklamalarında bulundu.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Futbolcu, gözaltına, alındı!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler