HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Ocak 2024 Pazar Saat: 15:47

İSTANBUL'DAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi A Grubu'nda büyük bir heyecan hakim. 11. hafta mücadelesinde Ünye Gücü Futbol Kulübü, deplasmanda Bağcılar Evren Spor ile kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ve sahadan galip ayrılarak
İSTANBUL'DAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi A Grubu'nda büyük bir heyecan hakim. 11. hafta mücadelesinde Ünye Gücü Futbol Kulübü, deplasmanda Bağcılar Evren Spor ile kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ve sahadan galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Bağcılar Mahmutbey Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da karşılıklı ataklarla golsüz eşitlikle soyunma odasına girdi. Ancak, ikinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Ünye Gücü, fileleri sarsarak galibiyete ulaştı.

dakikada Princess Owusu'nun attığı golle öne geçen Ünye Gücü, 58. dakikada Cansu İriş'in kaydettiği golle skoru 2-0'a taşıdı. Bu gollerle galibiyeti garantileyen Ünye Gücü, deplasmandan üç puanla ayrılarak ligdeki başarısını sürdürdü.

Ünye Gücü'nün elde ettiği galibiyet, takımın ligdeki iddiasını pekiştirirken, oyuncuların performansı da büyük takdir topladı. Taraftarlar, takımlarının başarılı grafiğine sevinirken, ligdeki diğer maçları da büyük bir merakla bekliyor.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : İSTANBUL'DAN, 3, PUANLA, DÖNDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler