HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 16:04

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ ATALAY’DAN GENÇ’E ZİYARET

İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda 125 Kilogramda Dünya Şampiyonu olan Atalay Demir ve Antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.
ŞAMPİYON GÜREŞÇİ ATALAY’DAN GENÇ’E ZİYARET

Romanya’da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonasında Ülkemizi temsil eden Milli Sporcu Atalay Demir, sıkletinde tüm sporcuları yenerek altın madalyanın sahibi olmuştu.

Ordu Sporcu Eğitim Merkezinde güreş hayatına başlayan Atalay Demirci bir dönem Sporcu Eğitim Merkezi yıllarında kilosunda rakibi olmadığı için İl Müdürü Mustafa Genç ile birlikte antrenman yapıyordu.

Milli Sporcu Atalay Demir, Antrenörleri Bahattin Keser ve Fatih Keser, İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti. Milli Güreşçi Atalay Demir, kazandığım başarıdan dolayı ülkeme ve şehrime bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e, Antrenörlerime ve aileme teşekkür ederim.” dedi. 

İl Müdürü Genç,” Milli Sporcumuz Atalay Kardeşimizi elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bizleri minderde gururlandırmaya devam ediyor. İnşallah Dünya şampiyonasının yanına birde olimpiyat madalyası eklemek nasip olur. Ailesine ve antrenör arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.


HABER MERKEZİ 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler