HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Aralık 2023 Salı Saat: 08:54

"Siyasilerimiz,sponsorluk noktasında destek bulabilirler"

Trendyol 1.Lig'de zor günler geçiren Bitexen Giresunspor takım Başkanı Nahid R.Yamak açıklamalarda bulundu.
"Siyasilerimiz,sponsorluk noktasında destek bulabilirler"

Nahid R. Yamak İstanbul’da düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri’nde Bitexen Giresunspor'a destek olunması için şehrin siyasilerine, iş adamlarına ve camiaya çağrıda bulundu.


Yamak ; “25 Şubat’ta çok zorlu bir süreçte bitik bir ekonomiyle batmış bir kulübü devralarak yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir mücadeleye girdik. Bu tarihten bugüne kadar 160 milyon liranın üzerinde bir ödeme yaparak kulübün borcunu ödedik.


11 Evladımızı profesyonel yaptık


Ancak buna rağmen küme düştük. Giresunlu gençlerimizi A takıma çıkartarak 11 evladımızı profesyonel yaptık. Ve bu ligde mücadele etmeye çalıştık. Ancak tüm çabalarımıza rağmen ne yazık ki 3 puanımız silindi. Tabi bu 3 puanın silinmesinin nedeni geçmişten gelen 55 oyuncuya olan borcumuz. Bu 55 oyuncunun 12 tanesinden muvafakatname alamadığımız ve 100 milyon civarındaki Vergi Sigorta borcundan dolayı 3 puanımız silindi.


Transfere engel olan borç; 120 milyon lira


Biz sonuna kadar mücadele etmeye hazırız ancak bunu tüm Giresunlular ile birlikte yapmak zorundayız. Şu an da Giresunspor’un toplam borcu 350 milyon lira bunun 100 milyon lirası vergi ve sigortaya ait olan borç. 250 milyon lirası ise alacaklı oyuncular ve kulübün mevcut borçlarının tamamını oluşturuyor. Transfere engel olan borç ise 120 milyon lira. Şu an Giresunspor kulübünün transfer tahtasını açabilmesi için ihtiyacı olan miktar 60 milyon lira bu miktarı bulduğumuz takdirde transfer tahtasını açabiliyoruz.

 Burayı 2 milyon Euro ile kurtarabiliriz

Tribünlerimize seyirci gelmiyor. Ben burada bir kötü aramıyorum bana defaten sordular. Hiçbir siyasi çıkıp devletin varlığını kulübe aktaramaz bunu çok iyi biliyoruz. Ancak bizim siyasilerimiz bunun yerine bizlere sponsorluk noktasında destek bulabilirler bunu da biliyoruz. Bugün artık bu konuda son dönemin içerisindeyiz. Burayı 2 milyon Euro ile kurtarabiliriz. Ben hepinizden buranın kurtuluşu için destek bekliyorum. Bende olmayabilirim eğer kurtuluş yolu buysa kayyuma bırakalım gerekirse Valimiz yönetsin ama biz Giresunspor’u kurtaralım, buradan sizin yardımlarınızı ve desteklerini bekliyorum. 
Benim bu zor dönemi hep birlikte aşabileceğimize olan inancım tam! Bizim gönlümüz temiz, paramız temiz, kalbimiz temiz biz kurtuluş savaşında iki gönüllü alayıyla mücadele vermiş ataların torunlarıyız. Bu zorluklarında üstesinden gelebilecek güce ve kudrete sahibiz.

İş adamlarımız siyasilerimiz, mülki amirlerimiz ve tüm camiamıza sesleniyorum

Bütün Giresunlulara ve Giresunsporlulara sesleniyorum sakın pes etmeyin! Sakın takımınızı yalnız bırakmayın! Bu takımı kurtarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz, kanımızın son damlasında kadar savaşacağız. Transfer tahtasını açmak sadece oyuncu almak demek değil ayın zamanda kulübümüzün borcunu azaltıp yönetilebilir hale getirmek için de çok önemlidir. 
Buradan herkese bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum hala hiçbir şey için geç kalmış değiliz. İş adamlarımız siyasilerimiz, mülki amirlerimiz ve tüm camiamıza sesleniyorum. Kulübümüze gelir getirecek reklam ve sponsorluk ve loca alımı destekleri ile yanımızda yer almanızı diliyor ve istiyoruz. Büyük Giresunspor camiası; Lütfen Giresunspor kongre üyesi olalım, kombine alarak tribünde takımımıza olan desteğimizi artıralım, Çotanakstore mağazamızdan alışveriş yaparak çotanak armaya desteğimizi sürdürelim. Çağrımız sadece şehrimizde ve ülkemizde yer alan Giresunspor sevdalılarına değil, yurt dışında da bulunan kalbi çotanak arma için atan herkesedir."


MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler