HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 22:57

ASLAN GİBİ DÖNÜŞ!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray, İngiltere'de 3-2'lik galibiyetle ayrıldığı Manchester United'ı evinde konuk etti ve Rams Park'ta 3-3 berabere kaldı. İşte detaylar...
ASLAN GİBİ DÖNÜŞ!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray, İngiltere'de 3-2'lik galibiyetle ayrıldığı Manchester United'ı evinde konuk etti ve Rams Park'ta 3-3 berabere kaldı. İşte detaylar...

Cimbom, geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüş sergiledi ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Galatasaray'ın gollerini Hakim Ziyech (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Manchester United'ın sayıları ise McTominay, Bruno Fernandes ve Garnacho'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, A Grubu'nda puanını 5'e yükseltirken, Manchester United ise puanını 4'e çıkardı.

Teknik direktör Okan Buruk, maça bir önceki resmi mücadeleye göre 3 değişiklik yaparak Galatasaray'ı sahaya sürdü. Takım, Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Angelino, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi 11'i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Tete, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş ve Cedric Bakambu yer aldı.

Sanchez'in sakatlığı nedeniyle savunmada yapılan değişikliklerle birlikte, tecrübeli teknik adam sahadaki dizilişi Abdülkerim, Angelino ve Ziyech'in oynamasıyla güncelledi.

Davinson Sanchez'in yokluğunda stoperde Kaan Ayhan'ı tercih eden Buruk, geçen sezonun önemli oyuncularından Victor Nelsson'u yedek kulübesine çekti. Nelsson, son dönemde Süper Lig'de istikrarlı bir performans sergilemekte zorlanıyordu.

Kerem Aktürkoğlu, dinlenmek istediği için bir önceki mücadelede olduğu gibi Manchester United maçında da yedeğe çekildi.

Galatasaray taraftarları, maç öncesi büyük bir koreografiye imza attı. Tribünlerde yapılan gösteride "Cesaret içinizde kükrüyor" ifadesiyle bir aslan figürü oluşturuldu. Ayrıca, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla pankartlar açıldı.

Karşılaşmanın dakikaları şu şekilde gelişti: 11. dakikada Manchester United öne geçti. 18.dakikada İngiliz temsilcisi farkı 2'ye çıkardı. 29.dakikada Galatasaray golü buldu ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarıda 55. dakikada Manchester United üçüncü golü kaydetti. 62.dakikada Galatasaray farkı tekrar 1'e indirdi. 71.dakikada sarı-kırmızılılar beraberliği yakaladı. Kalan bölümde ise başka gol olmadı ve maç 3-3 berabere sonuçlandı.

İstanbul'da etkili olan yağışlı hava, maçın zeminini olumsuz etkiledi ve tribünler dolup taşsa da yaklaşık 50 bin taraftar maçı izledi.

 




Anahtar Kelimeler : ASLAN, GİBİ, DÖNÜŞ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler