HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 12:18

FUTBOLDA DEVRİM YARATACAK KURAL GELİYOR!

Hakeme yapılan şiddetli itirazların önüne geçmek için Uluslararası Futbol Birliği Kurulu, devrim niteliğinde bir kuralı yürürlüğe koymaya hazırlanıyor.
FUTBOLDA DEVRİM YARATACAK KURAL GELİYOR!

Hakeme yapılan şiddetli itirazların önüne geçmek için Uluslararası Futbol Birliği Kurulu, devrim niteliğinde bir kuralı yürürlüğe koymaya hazırlanıyor. Buna göre hakeme karşı itiraz ederken sınırı aşan futbolcular, 10 dakika kenarda bekleyecek.

Futbol sahalarında devrim etkisi yaratacak yeni bir kural hazırlığı için Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) kolları sıvadı.

KENARDA BEKLEYECEKLER

The Times'ta yer alan habere göre; IFAB, maç oynanırken hakeme şiddetli itirazda bulunan futbolcular için yeni bir kuralı gündemine getirdi. Buna göre, itirazda bulunan futbolcuların 10 dakika kenarda beklemesi fikri üzerinde ciddi ciddi duruluyor.

IFAB CEO'su yaptığı açıklamada, "Oyuncular hakeme itiraz ettiklerinde veya uygunsuz sözler söylediklerinde sarı kart görmekten korkmuyorlar. Ancak maçın 10 dakikasında kenara gelmek gibi bir ceza alırlarsa bunu ciddiye alırlar." dedi.




Anahtar Kelimeler : FUTBOLDA, DEVRİM, YARATACAK, KURAL, GELİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler